Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planslipat glas.

spegel o spegel
på väggen
du är mig så kär

den hundrade apans sång
samma jargong, gång på gång
som ingen undgår att höra

lika som bär
och inga fel
syns ju där

bara ingen sticker ut
sin fula trut
kopia eller klon
gör mig det samma

nu alla ersätts
med varandra
utan att ändra
på den andra

© Bosse 21 december 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-21 13:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kontrastrikt skriftat!
"Allas likvärdighet
Kan bli stelt i längden"
;}

2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten