Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pansar

Ditt frustrerande skrik på hjälp
döljs av ditt pansarklädda yttre

Dina välfyllda tunga tårar som
jag kan ana under ditt till synes
oberörda ansikte

Berättar en historia som
berör mig

Jag lyssnar




Övriga genrer av ILN GOBBEN
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-21 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
orden mellan raderna
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

ILN GOBBEN
ILN GOBBEN