Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män som betalar...

En kvinna i trasiga kläder vandrar sakta
ner för den gata alla pratar om

Hon inte ensam på gatan som väcks
till liv om natten

Gatan präglas av våldsamheter
trasiga själar och hungriga män

Männen betalar och får
Kvinnor tar emot och ger




Övriga genrer av ILN GOBBEN
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-29 18:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla som försvarar prostitution är svin.
2017-12-29

    ej medlem längre
livet kan vara grymt om vi låter det
i de mörka gränderna
vandrar trasiga själar som söker ett
djupare varandra och kvinnor som
säljer sina kroppar

bra gestaltat


2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

ILN GOBBEN
ILN GOBBEN