Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattskrattet

skratten tystnade
Pajazzo
natten flämtade

lystnad, oskolad sjunger
katten sina kärlekssånger
beledsagar vår nattsorg

du ville ju glädjen
fnissar i duggregnet
prasslande bland löven
då blev du våt i röven

© Bosse 22 december 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-22 02:15



Bookmark and Share


  Stay Golden
Ahahaha ;) Brilliant
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten