Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll


Jag lever
i en tidlös zon
vilken utvecklats
till en dröm
om odödlighet
när allt
går under
Min konst
är ett bevis
på min fåfänga
där horisonten
visar slutet
till början
av en ny era
Gamla gudar
blir aktiva
atomer
i en universell
verklighet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Owe Öst VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2017-12-23 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP