Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 23.12.17

JULSENRYU

Tomten på gatan
stulit plåster med morfin
röker på som fan.
Stanken gör ingen glader
huden blivit glåmigt gul.


© Bosse 23 december 2017.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 132 gånger
Publicerad 2017-12-23 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten