Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är saligare att giva än att taga

 

 

 

varför skulle vi förmena barnen denna stora glädjen en gång om året? 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-25 10:21



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja det är meningen att det ska medföra lycka/ God Jul.
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP