Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR BLUNDAR DU

VARFÖR BLUNDAR DU

Varför blundar du
när du ber
bli kysst
eller drömmer
För det mest vackraste
saken i livet
är att inte se
utan känna
med hjärtat

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-26 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj