Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otack

Nu längtar kroppens celler efter vila
människobarnet ser endast ljuset.
Himlakupan morgondagens hägring,
skapad för vår nemesis tankedårskap.

Sömnens ångest tändes av vår egen hand.
Kunskapstörsten denna kärlekslösa dryck,
likt maggots hunger kvävs märgens kraft.
Girigt drickes dessa inhibitioner.

Självdött slukas vårt förflutnas kunskap
varför skapades det eviga ljuset.

© Bosse 26 december 2017.





Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-26 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten