Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härlig är orden

Jag har valt viralt
ve och fasa
när näsan rodnar

kunde spridning delas
endast med en kyss
denna var inte,,,
blygt vägrar nätet
sprida detta vänskapsord

statiska regler, okunniga
fortsätter alltid
dela sig viralt.

© Bosse 27 december 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-27 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten