Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå rosor

Korgstolen knakar
katten spinner
lapar i famnen

mental orgasm
sensuell njutning

Tekopp blå
eftermiddagssol
glömd lycka
i handen

© Bosse 27 december 2017.





Fri vers av Bossepoet från Österbotten
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-12-27 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten