Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål i hålet



Gränslös är förgängelsen,
obarmhärtig sann och ärftlig

Den är bekräftad och synlig,
konstaterad och slutgiltigt påtaglig

Den är som ett hål i ett hål och går
först över när inget längre kan hålla hålet i hålet
utav det som var hålet

Där är inte tiden; tid och barmhärtig barmhärtigt,
utan ett neutrum bortom observandum sant och
okoncentrerat.


Blicken förankrades utan vetskapen om,
allt kom så plötsligt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ubuntu
Läst 537 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2017-12-28 03:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Totalbra.
2018-01-02

  objekt3
nämen ett litet mästerverk
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu