Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottdöden

barkborren äter
med god aptit
granen vissnar, dör

att kåda samla
gul kolofonium
den fattiges möda
till spillo gick

i regnvåt sommar
torkat floem, rostas
mor det maler till mjöl

vi är granbarksbarn
skrattar de små glina
mätta på vällinglank

© Bosse 29 december 2017.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 141 gånger
Publicerad 2017-12-29 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten