Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam oket

skam det var när jag som barn
hörde min far med sin bror
sjunga duetter, fint det ändå var
bara ingen trodde de supar tagit

nu fabler jag skriver i rad på rad
mina barn skäms för diktande far
hur vågar han nykter, fataliteter skriva

© Bosse 29 december 2017.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 142 gånger
Publicerad 2017-12-29 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten