Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 2a 30.12.17

Kärlekslekarna
helt obrukbar njutning, med
fingret i flaskhals.

© Bosse 30 december 2017.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 153 gånger
Publicerad 2017-12-31 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten