Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snoan

Dissidenten är lömsk
den dansar glömsk
med orimmad vers, fot

kanske en pastisch
skulle bli fräscht, detta
lättar banalt sättstyckens

drömmande vinjett
tassande lätt bland
nakna huldrors
bortglömda, tofflor

© Bosse 31 december 2017.






Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten