Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talproblem

lilla sympatiska oförstådda Pi
satt på en gren i ett träd
vädret var grått Pi likaså

då sade regnet dropp
som tårar det skvatt
från brätten på hatt

fy, detta livet blir ensamt
tråkigt ändå ibland
sa helblöta Pi

tänk om man ginge
att dela med två
trevligt kunde det vara då

© Bosse 31 december 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten