Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm i min mun

Vill du stanna och slåss?
Nu när du hör hjärtats slag
Ser du mina änglar som dansar
På en vaka för de döda
Kanske törs vi vandra vidare
För att finna nya mål
Striden sker på vår bakgård
Vinsten är smärtsam
Oavsett utgången
Vad är det du vill ha?
En näve grus i min ficka
Vittnar om jag legat på marken
Damm i min mun
På väg upp igen




Fri vers av Pierre Ström
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-01-02 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström