Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna har samlats (våren är här)

Genom fönstret ser du hur
glädjen sprider sig över nejden
Några månader om året kommer
livet tillbaka till byn

Ett friskt andetag som deklarerar
att grönskan åter får skjuta upp
Daggen på din klänning torkar
snabbt i vårens ömma bris

Under hissad flagg förkunnas
att änglarna har samlats och
vi dricker en gemensam skål
för den nya tid som ska bringa lycka
och välstånd till våra liv




Fri vers av Pierre Ström
Läst 102 gånger
Publicerad 2018-01-02 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström