Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 180102

Du har en större chans

att nå Ditt mål

om Du tror på

att det är möjligt

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-02 19:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Poesi som blomstrar !
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP