Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1. b1 – c3; 2. g8 – h6


Vi öppnar.
Vi går ut.
Vi schackproblem. 

Vi springare
går förbi
varandra. 

Rutorna är
tvärsäkra i
sitt vitt eller svart.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 285 gånger
Publicerad 2018-01-03 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson