Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningstid

Skymningstid ger ljuset frid
Och lugnar sig gör själen

Jag pliktar åter dagens slit med aftonbön vid härden.

Sov lugnt mitt barn som ej är här
En stund jag ock må vila

Då gryning bryter sömnens värld

Jag strax till dig vill ila




Fri vers av taeshra
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-04 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taeshra
taeshra

Mina favoriter
Lögner