Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livselände


borderlinarens vardag

Idag fick jag hopp

(igen)

tänk vad ett par vänliga ord kan göra........

hopp och skutt

istället för kniv och prutt

JAG BEHÖVER MER VÄNLIGHET


världen behöver mer vänlighet

då kanske gränserna

skulle utjämnas och blekna bort




Fri vers av taeshra
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-10-12 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taeshra
taeshra

Mina favoriter
Lögner