Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagens stjärnor

En sopstation
För den yngre generationen
Ingen naturlig väg framåt
Källsortering av kompetens
Segregation
Nyfikenheten dödas
Överlevnad
Vilka kommer att klarar sig?
Morgondagens stjärnor
Ligger på soptippen
Tittar på Paradise Hotel




Fri vers av Pierre Ström
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-04 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström