Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner mig naken

Du vänder dig om och ser på mig
Jag känner mig naken
Du ler och låter handduken falla




Fri vers av Pierre Ström
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-05 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström