Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya äventyr

Förra året var en börda
Tung att bära även för den starke
Förändring ger oss styrka
Vi seglar mot nya äventyr




Fri vers av Pierre Ström
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-05 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström