Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din meningsfulla musik

Din meningsfulla musik
Som skapar mig, din rytm

andetags universum

Jag blir musik i din takt
Själv
Jag

Hör du min musik?
och vila där?
vi skapar en värld
Tillsammans
Oss

musik som smälter djupaste frost

vi har
i varandras atmosfär
i våra gemensamma tankar
underbara toner och varma hjärtan
under eviga längtan
skapandets makt




Fri vers (Fri form) av Sikri Skogen
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-05 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikri Skogen