Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Artdesign : Fernanda Brussi


MUSAN "POETERNAS MODER"

Hon är sannerligen en retande kokett varelse,

sublim och utmanande,

skrämmande men oemotståndlig.

 

Berusar och gör varje yngling

till drömmare,poet och sångare.

 

Det är hon som är vän med korpen

och tämjer vargar.

Det var hon som blev poeternas moder.

*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 732 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-06 15:32



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Undrar vad hon gör mig till.
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP