Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oslagbar


En dag kommer förlusten vara din,
men där är vi inte än.
Det är inte säkert att du kommer ta den till dig,
men gör du det så kommer den blåsa sönder hus.

För vissa vägar är komplicerade att vandra ensam
och i vissa snår hittar bara jag vägarna fram,
oslagbar att läsa din karta.

Ännu kan jag möta dina ögonkast genom stängda dörrar.
Ännu kan jag läsa dig bättre än dig själv.

Du förstår inte att förlusten kommer att vara din
och eftersom jag är oslagbar i att känna dig
tassar jag undan och låter oss falla.

Det är din tid nu.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-08 22:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark och bra framfört!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol