Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra som är vi

Du är som en saga från begynnelsen
En skapelsemyt
Något som behövs i historien
Något som behövs i mitt liv

Jag börjar tro
Jag tror nu för evigt
Om oss för alltid
Om oss för evig tid
Jag tror på oss nakna
Utan barriärer att skydda
Om oss för alltid
Om oss för evig tid

Sakta men säkert smälter vi ihop
Blir något nytt
Blir något vackert
För evigt en sommar i blom

Det är menat att vara
Ödet är oss
Vi faller djupare i varandra
Med händer som håller hårt

Jag börjar tro
Jag tror nu för evigt
Om oss för alltid
Om oss för evig tid
Jag tror på oss nakna
Utan barriärer att skydda
Om oss för alltid
Om oss för evig tid

Det kommer finnas historier om oss i evig tid
De som älskar utan gränser
De som gudarna är avundsjuka på
Det vackra som är vi




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av indieBella
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-08 23:13



Bookmark and Share


  Stay Golden
How dear ^^
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

indieBella