Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄLSKAR DIG

JAG ÄLSKAR DIG

Jag älskar dig när du är dum
Jag älskar dig när du är smart
Jag älskar dig hur du än är
precis från början

Jag älskar dig om du är lång
Jag älskar dig om du är kort
Jag älskar dig om du är söt
Eller någon ful tönt

Jag älskar dig om du är tandlös
Jag älskar dig om du är blind
Något som är fel med dig
Säg det och du kommer bli bra

Mitt hjärta är öppet nu
Som det inte brukar vara
Jag ser smärtan som är i ditt hjärta
Och ibland känner jag det också

Jag älskar dig i morgon
Jag älskar dig i dag
Jag älskar dig för evigt
och alltid för evigt

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 155 gånger
Publicerad 2018-01-09 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj