Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ut

Ingenting är någonting
det enda som sätter
gränser för tanken
är din egen verklighet

Någonstans någonsin
är din verklighet
den rår inte ens
din fantasi över

Sätt dig ner och andas
känn ditt inre lugn
stressa av och njut
innan tiden tar slut

Någonting någonstans
är ingenting
inte någonsin
- andas ut




Fri vers av AjBi
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-09 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi