Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kölden

Jag fryser
fast inte så att en filt skulle hjälpa

Inifrånfrysning
som frost och inlandsisar
mellan hudlagren

Iskristaller
Saltkristaller

Kom och skura
Städpersonal med varsamma golvmoppar
Tvätta bort
nätter och sit-coms
och medlemskap i Ordfront

Snö
i mina händer

Jag kramar
och den faller isär
mellan fingrarna

tillbaka
tillbaka

Digerdöd
och spetsade småpojkar
Det är vad jag får
Våldtäktspsykopater
och en längtan som aldrig sinar

Vi fryser
båda två

Fast vi håller varandra
tills vi blånar

Vi älskar vintern
och försvinner in i snödrivan

undan
undan

När man fryser ihjäl är slutet värme




Fri vers av Louisaerika
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-06-02 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad