Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt leendet nå ögonen/ när du kittlar mina mungipor


Du försöker inte vara en clown,
även om du ivrigt prövar att dra i mina mungipor.
Kittla dem.

Så som du vet att det alltid fungerar.
Det gör det.
Jag ler.

Blir ledsen igen.

Försöker själv agera clown.
För att inte visa.

Vi skrattar tillsammans
och jag tror det är på riktigt.

Så ska det vara.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-09 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol