Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen verklighet finns ännu.

är det du som återstår?

eller är det min längtan som skakar

tills ingen av oss längre förmår?

om din verklighet består av endast verklighet men inget verkligt 

i den. 

så välkommen till min trädgård. 

det finns en blomma till dig med.

 

 

 




Fri vers av livet...
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livet...
livet...