Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återerövra musikens

Händernas kraft, min glädje
längtan lever i minnet
som porlande vårbäckar.
Man har tagit ifrån mig Viljan
förmågan känna musiken,
som flödat av glädje.

Som skrattande svalor
skriande flyga i skyn
var toner inom mig.

Handens och kroppens kraft förötts
man har tagit min musik ifrån mig.
Endast tomhetens dova rytm blev kvar
ett dovt ackompanjemang, blodets rytm.
.
© Bosse 12 januari 2018.








Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 209 gånger
Publicerad 2018-01-12 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten