Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senruy 12.1-18

Ögonen tåras
ej av sorg men i väntan
på starroperation




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-12 13:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Går på årlig kontroll, undrar när det är dags för min del.
2018-01-14

  Jan Widströmer VIP
Blev här påmind om vad jag varit med om.
2018-01-13

  Ida-Marianne
jag väntar också...

2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP