Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far

Livet som förr var hårt och kantigt
har mjuknat i tick-tack med honom själv.
Tiden går som utom honom
Han står över det mätbara
utmätt som han ju är.
Ja ur led är hans ur, ur led är hans tur.






Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-13 11:02



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
rörande - rart.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP