Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill inte bli kär. allt är skit, men ändå så fortsätter jag


Jag: III


han får mig att bli glad
känna värme i kyla
han får mig att gråta
för att jag vet att det inte blir vi
du framkallar tårar från mina ögon
så stark är min kärlek till dig
jag önskar att jag aldrig hade lärt känna
en person som du
för jag vet att jag kommer förlora dig en dag




Fri vers av casanova
Läst 760 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-02 16:28



Bookmark and Share


    Little Sunshine
Det är precis samma sak för mig. Kärleken, får en att bli gladare än vad man egentligen är. Men sen när det lämnar en blir man ledsen igen.

Allt tar en gång slut..
2006-06-04

  Johnny Chow
ohh:D hmm... på nått sätt så tycker jag om den här väldigt mycket:S:D men varför blir man kär? ibland så hatar jag mig själv bara för att jag inte vet varför:S jättebra text:D tummen upp:D hihi:D
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

casanova
casanova