Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen hör eller ser

Vill inte

att andra ska må dåligt

för att jag inte mår bra

 

Därför berättar jag bara

för mitt hjärtas innersta rum

 

Tårarna gråter jag bara

för nattens stjärnor

 

Jag visar bara

mina innersta känslor

 

När ingen hör eller ser




Fri vers av Cajsa
Läst 672 gånger
Publicerad 2006-05-25 16:08



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket bra skrivet
om ditt innersta
tack för att du delar med dig
kram
2006-05-25

  casanova
otroligt vacker dikt som speglar sig till mitt hjärta.
ska bokmärka!
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg