Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska inte tyst dra mig undan

Dagen är här då jag kommer börja säga ifrån

Tänker inte längre va tyst,
ta emot och låta vara när jag behandlas illa

Kan inte tvinga mig till tystnad,
min stämma måste också få höras

Kommer det en motgång,
ska jag inte krossas
Ska va där i känslan och rida ut den

Jag vill inte längre döljas,
kan inte tvinga mig till det

Om ni vill krossa mig helt,
så ska jag resa mig upp ändå

Vara stolt och känna mig fri
Vara stolt över den jag är




Fri vers av Cajsa
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-06 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg