Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen vet

Såret i hjärtat
det som ingen kan se
Frågorna som gnager skavsår
Krokodiltårarna på kinderna

Känslan i själen
som ingen annan vet om
Tankarna som gör hål
Stortröttheten i ögonen

Tomheten i kroppen
en pusselbit som saknas




Övriga genrer av Cajsa
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-07 16:06



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Så igenkännande ord, det är som om du hoppat in i mig och skrivit mina känslor!
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg