Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel på sig själv

Vem är hon
hon som vaknar på morgonen
med de vackra blåa ögonen

Men med det krossade hjärtat
av ord som sägs
som får henne att bli mindre

Vem är hon
hon som vandrar med leendet
med det fina bruna håret

Men med ett sårat inre
av handlingar som görs
som får henne att bli osynlig

Vem är hon
bärandes på en stor känsla av ensamhet
som gråter tyst om natten

Hon vet inte längre vem hon är




Fri vers av Cajsa
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-27 21:12



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Ups! Dina rader tog mig.
Möter mina medmänniskor på ett annat sätt idag. Tack!
2016-12-17

  Terapipoeten
Den sparar jag....Smärtsam igenkänning. Fint beskrivet.
2016-08-27

  Per "Läsaren" Sörqvist
Men som läsare tycker jag om henne.
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg