Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom orden

Du lyssnar till mina andetag

Jag sover tungt

Du lägger handen mot min kind och

säger att allt blir bra

 

Tröstens ord,

tröstens beröring och längtan

efter någonting mer,

bortom orden

 

 




Fri vers av Osram
Läst 791 gånger
Publicerad 2006-05-05 21:15



Bookmark and Share


    Allan_i_Dalen
som orden bakom orden.
ibland behövs tysnaden
stilla varande.
2006-05-29

  casanova
vackert :)

stark känsla på ett par rader.

"Tröstens ord,

tröstens beröring och längtan

efter någonting mer,

bortom orden"
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram