Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2006-06-28

 




Promenad

En rosa pion och doften
av fläderblom

Ljudet av en hackspätt i trädet

Jag nyper i trädets blad
och stryker över trädens bark

ömt

Leendet hos barnet, skrattet i hans smilgropar
får mig att minnas

Jag vill bara vara
här

En liten stund




Fri vers av Osram
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-06-28 18:47



Bookmark and Share


  Osram
Ja Daniel, det är en bättre titel. Tack! :)
2006-06-29

  Daniel_78 VIP
mmm det är bland det bästa
prommenad - tycker jag är en utmärkt titel
om du inte vill upprepa slutraderna i titlen.
jag gillar speciellt stycket med nyper träd
och smeker ömt barken.
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram