Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007


Affirmationer

Jag övar mig.

Jag övar mig i att tänka positivt, att se möjligheter istället för hinder.
Jag övar mig i att tycka om mig själv, ett arbete som aldrig borde upphört.
Det är dags nu, dags att ta itu med min självbild. Att tycka illa om saker jag gör, när jag te x medvetet eller omedvetet sårar en annan människa eller när jag gör val som inte alltid är bra för mig, det är en sak. Men att tycka illa om mig själv som person är något annat. Det är som att förakta själva fundamentet jag står på, grundmaterialet. Det som är jag. Det gäller att skilja på det där, för det är inte alls samma sak.

Jag är inte det jag gör. Jag är inte mina felbedömningar eller misslyckanden och jag är heller inte mina prestationer. Det definerar inte mig som person.

Jag är Karin.

En underbar, varm och passionerad kvinna med mycket mod och massor av kraft!
Jag har allt det jag vill ha. Här, inne i mig.


Så... nu tar jag plats och jag skriver vad jag vill, när jag vill.


JAG - utan inbörders ordning

Jag är kompetent och tar itu med saker med entusiasm.
Det jag inte kan - det lär jag mig.
Jag duger precis så som jag är.
Jag tycker om och bryr mig om mig själv.
Det här klarar jag! :-)
Jag är vacker.
Jag är självständig.
Jag tänker positivt.
Jag låter inte längre någon sätta sig på mig!
Jag är fantastisk!
Jag är underbar!
Jag är sensuell.
Jag är omtänksam
Jag lever i kärlek.
Jag är kärlek.
Jag har alltid ett val.
Jag bejakar mig själv.
Jag tar hand om mig själv.
Jag är begåvad.
Jag är smart.
Jag står upp för mig själv!
Jag gör så gott jag kan.
Jag respekterar mig själv.
Jag litar på mig själv.
Jag är stolt över mig själv!
Jag är tillåtande.
Jag är noggrann.
Jag är lyhörd.
Jag är bra på att lyssna.
Jag är social.
Jag tycker om att skratta.
Jag är rolig! =)
Jag tycker om min kropp.
Jag ser möjligheter i stället för hinder.
Jag bär längtan i mig.
Jag har allt inom mig.

Jag är jag.




Övriga genrer av Osram
Läst 653 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 23:13



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Välbehövlig läsning! Väl fångat och bra skrivet. Gillar!
2007-06-29

  thyra
Tack! Välbehövlig text! :)
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram