Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att våga fastän det gör ont

 

Jag reser mig igen,
jag reser mig igen,
jag reser mig och allting blir bra.
När jag glömt, när jag gömt det där
som gör så ont,
någonstans långt där inne.




Fri vers av Osram
Läst 706 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-23 13:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
upprepningar
upprepningar
upprepningar
det är grejen
gillar dem jö
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram