Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rangliga stänger

Blommorna
sträcker sig ut över räcket

Jorden är torr,
behöver vattnas

På kortsidan
mot söder
klättrar luktärtorna
på rangliga stänger

Katten har varit framme
och tuggat
på de de mest lättillgängliga




Fri vers av Osram
Läst 717 gånger
Publicerad 2006-06-08 18:06



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Dina ord öppnar vägen in i en balkong- eller trädgårdstäppemiljö. Enkel, skön att visualisera!
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram