Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beneath the tree by the railroad track


Med roterande borste
och lager av plack
tar mig an döden
ett utspel i schack

Sommaren strålar
så vacker men ack
med tåg kommer hösten
i hatt, käpp och frack




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 746 gånger
Publicerad 2006-08-21 21:28



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Humor på hög nivå. Rim som balanserar så riskfyllt på gränsen till patetikens avgrund att det blir bra. Om man bara har ögonen och sinnet öppet och kan se charmen.

Härligt också med titeln som rimmar
2006-09-08

  Osram
Det här är ju jättebra!
Flyter på som ett rinnande

Go Allan Go! ;)
2006-08-22

    mellanmål
Oooh, I love!

Mm
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen