Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man vänder på ett snöre





om man vänder på ett snöre
undrar man vad man kan få
om man klipper av det före
vänder man på snören två
om man undrar om ett snöre
varför undrar man som så
om man vänder på ett snöre
vänder snöret på en då




Bunden vers (Rim) av Allan_i_Dalen
Läst 456 gånger
Publicerad 2009-11-20 15:40



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
snörar ihop dig tuppen och går och köper en flaska bourgogne
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen